Najis bayi

Hai bby sya skg 3bln 30hari, bby skg susu fm je susu dupro start baru lahir smpai skg...tp tiba2 najis bby mcm ni...npa ye? Bby nak kena tukar fm lg ke? Sorry gmbr kurang menyenangkn

Najis bayi
2 Các câu trả lời

Sblm ni najis dia mcmana? Anak sy dr lahir smp 3 bulan, susu formula. Sy x byk susu sbb terlalu sgt nk kurus badan cpt time pantang. Kurang mkn, susu badan pun kurang. So my baby susu formula. Lebih kurang mcm tu je poo dia. Dia guna enfalac A+. Tp skrg 3 bulan, poo dia mkn likat

4y trước

Normal then. Make sure berak tiap hr for formula fed baby. Sekali sekala skip sehari x berak xpe. Next day make sure berak.

normal je sis....