Musim hujan

Musim hujan skrg ni macam mana eh cara dan jadual mandi mamy semua untuk anak 2 bulan lebih? MIL saya tak suruh saya mandikan anak time hujan sebab risau anak kembung perut katanya. Bagi saya lagilah anak tak selesa kalau tak mandi, lagi2 kalau dah berak kencing semalaman

3 Các câu trả lời

mandi ikut syariat je. pagi mandi wktu dhuha, petang mandi sebelum asar. hujan tuu sebab sejuk je. macam mana pulak angin luar hujan tu boleh masuk dlm baby jd kembung ? anak tak selesa lg susah tido.

ayooo...Cian bb tu xmnd.kite y tua pun klu sejuk x mndi blh sakit kepala..miang bagai.xpe awk mandikan bb dgn air suam2 kuku..lepas mandi jgn bg kipas..pkai minyak telon bg hangat.baju lengan panjang

musim hujan ni selagi anak x batuk selesema sy mandi kan ikut waktu dia. kalau biar x mandi lg dia x selesa, dah langgar waktu tidur sepatut nya