saya nak tnya normal ke hamil 5week xde alahan apa2 pun... perut je law pg rasa cram n lps sahur nk

Muntah tp bkn muntah pn...boleh je puasa kan???#ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

normal sis, hehe, tu nama dia mual,mcm saya mula2 tak ada alah sngt, mcm mual jee and tak boleh bau benda hanyir je, masuk week 9, lepas makan lari terus ke bilik air, keluar semua apa yang kita makan tadii. hahah, nsib saya jenis kluar skli bnyak, tak sikit2 punya. hihi, Sekarang alah dia pulak, tak boleh bau asid folic tu auto muntah, sblum ni okey jee😅. Lain org lain keadaan nyaaa. Mgkin sis bru lagi, kdg stgh org lmbat alah dia.

2y trước

hehe..rasa sakit pinggang je skrg ni...nk try pegi scan comfirm brpa week law ikut kira sndri 5week...semoga dipermudhkn segala urusan kita😊😊

Normal je sy pon xdek alahan sis

2y trước

oouh...ok awk...awk scan brpa week ye??