gastrik

Mumy2..Sebelah telinga pekak jap pastu penglihatan macam d luar penglihatan kita seakan menyelam..adaka tu petanda gastrik juga?Ramai kata gastrik..cek darah bp smua ok..huhuhu..xtau laa..selalu nak pengsan bila paksa diri ini semangat..

1 Trả lời

xpasti plak..tp klu sy bla tlinga n mata jd camtu sbb tekanan drah mnurun..rsa mcm nk pitam pn ada..klu gastrik plak slalunye prut rsa skit n pedih ulu hati..mkn pn asyik muntah sbb prut rsa cam berangin je