Kongsi pengalaman

Hi mumy² smua.. nak tanya siapa ada pengalaman bersalin dkt hsptl seremban baru² ni? Dengar² husband dh blh masuk LR masa nk bersalin. Btl ke? Dan lagi satu kalau masa dkt wad tu tgh layan contraction, husband boleh ada dkt sebelah tak? 😂 Takde pengalaman lagi bersalin dkt hsptl kerajaan. Doakan sy yaa mumy² kena serah diri 12/8 ni nanti 🥰 siapa sma tarikh dgn sy hsptl seremban Kita blh ging nnt 😆

2 Các câu trả lời

Hosp seremban dh boleh masuk since 2021. Ms contraction sy xsure sbb ada hospital bg masuk ms nk keluar baby dh, ada yg bg teman dr masuk labor room lagi (4cm)

dh boleh dh hosp seremban