siapa bersalin hospital htj seremban?

nak tanya ibu2. siapa ya g pernah bersalin dkt htj seremban? sekarang ni suami boleh teman ke dekat labor room? nurse benarkan kita bawa fon sekali ke masuk labor room? saya takde kawan2 pulak nak bertanya yang kerja situ ke apa. terima kasih ye ♥️

2 Các câu trả lời

Sy belom bersalin lg tp sy tuari pernah masuk wad kejap sbb baby contraction at 35w. Suami boleh teman dkt LR tp kena buat swab test dpn nurse swab test beli sendiri. Phone nurse akn letak dkt dlm locker kita. Tak bg bwk LR tp tak sure lah kot ada sesetgh nurse bg bwk. Sbb haritu kakak katil dpn tu dia settle call husband bgtau nk bersalin terus nurse letak dkt locker dia

Saya due bulan 9 ni. Insya Allah. Pun akan bersalin di HTJ. Nak tahu jugak suami boleh masuk ke tak. Huhuhuuu.

3t trước

Insya Allah, 13/9