Xsbr Nk Jmpe Bby

Mumy2 all.. Sllu bby first bsalin ckup due or x

14 Các câu trả lời

ank first terlebih due..dia xnk keluar sronok kot dok dlm prut ibunya 😂😂 yg kedua baru 32 minggu..harap bby keluar tepat waktunya..😆😆

5y trước

🤭🤭 itu lah..terpaksa czer jdnya mujur xde pape..skrg da 4 thun da

Sy baru ja bersalin 38 weeks 5days..tengah berpantang skrng 17 hari...😊 Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis🥰

5y trước

Slmt bpntng sis

Huhu..Alhamdulillah pglman ptama sy bby keluar awal seminggu.. Syukur Allah permudahkan kelahirannya..

Saya tak ckup. Due patutnya 26/10 ni tapi dah bersalin 11hb haritu. 37minggu 6hari bersalin.

5y trước

Bby xsbr nk tgk dunia

Overdue 40weeks 1day harini .. doakan baby cpt keluar sblm tarikh serah diri ..tq❤

5y trước

Aminnnn .. tq😗❤

tak cukup . baby nak keluar awal. saya bersalin 36 w 6 hari.

5y trước

alhamdulillah dia sihat. sejak bawa dia pun senang je. cuma tu la tak sabar nak dengar mummy dia bebel. hahaa

38w 3d harini. Blom bsalin lg. Patiently waiting.. 🥰

5y trước

Wahhh.. Bby lum puas main dlm prut mummy dia

Sy skrang 40week4day blum bersalin lagii

5y trước

Ye sis aamiin smoga dipermudahkan

37weeks 4day..... Belum Berslin LG😊

5y trước

Heheh..dok start skit dh skit² [email protected].. dia dok bg hint..

Sy 40w bersalin..tepat2 dur

5y trước

Owhh.. Xsbrnya