Minta pendapat/cadangan

Hi mumy semua,ank sy umur 3m+. Dulu msa bru lahir smpai umur nak msuk 2 bln ank sy minum susu formula+bf.msuk 2 bln sy stop kan susu fm sbb susu bdan banyak smpai bengkak susu..skrg sy nak bg susu fm blik sbb susu mcm dh kurang tapi bby tak nak.mcm² fm sy cuba ttp xnak..ibu² ada pendapat lain tak boleh share bsma😅 jgn kecam minta pendapat jer..

1 Trả lời

hi mommy, da tahu ke punca susu drop? mesti ada cara nak meriahkan susu bdn balik.