Induce labour 37w 🫠

Hi mums! My baby iugr ada masalah tumbesaran jadi doc advice induce labour bsk. Yg sy risau skrg, 1. Lps bersalin tu adakah baby akan masuk NICU? risau pula sbb sy nak sgt bf baby sy 🥺 2. Sakit tak induce tu? Boleh tak share pengalaman 😅🥲 Anak sulung ni, first time dan sy takut 🥲🥲 #FTM #advicepls #firstbaby #firsttimemom #bantusharing #firstmom #ingintahu

14 Các câu trả lời

Takde pengalaman tapi nak doakan semoga dipermudahkan segalanya 🥰

semoga dipermudahkan urusan sis.. insyaAllah semua baik2 je..

xde pengalaman tp semoga urusan sis dipermudah

mg dpmudahkan segalanya amiin