kurang minum susu

Hi mum's Nak tanya pendapat, Adakah baby umur 1 tahun 5 bulan kurang minum susu? Saya risau sgt² bila siang hari hanya 1-2 kali sahaja dan pada waktu mlm 2-3 kali minum.. So total per day hanya 4-5kali susuan sahaja...

9 Các câu trả lời

Anak saya pun sama sis..doktor kata normal..bg anak makan sis.anak saya makan nasi,sayur,daging.saya bg makananan seimbang.kadang2 bg makan kentang putar kfc..tak payah risau sis tu salah 1 perkembangan anak.menunjukkan anak sedang membesar.

Sama la dengan anak saya .. dia setahun 4bulan skng , sehari susu 5 kali shaja ..

ank sy setahun setengah minum susu 3x je sehari sebab da makan byk 😊

Normal je kalau dia lalu mkan, anak sya ckup setahun dh xnak mnum susu

Klu susu formula lg le cpt kenyang..ank sy pun bgtu..

Normal, sbb dia dah pandai makan

Kalau dia dah mkn..xde masalah

Normal kalau dia da makan

Asal kan Ada makan..