Baby 2 bulan 7 hari reduce freq in drinking milk

Baby 2 bulan 7 hari. baru vaccine isnin lalu.last 2 hari minum susu kurang sahaja.saya bagi 60 ke 80ml susu setiap 2 ke 3 jam.. so total akan 9 to 10 feeds per day.. tapi 2 hari ni mcm freq kurang kalau bagi pun dia tendang ngan lidah.. saya bagi ebm.. very confused#firsttimemom #advicepls #pleasehelp

2 Các câu trả lời

based on anak sye, memg akn ade mse2 yg bby x nak mnum/mnum sikit..mkn mse 2-3 hri jgak sblum back to normal rutin.. kdg nak ubah waktu mnum pun ye.. contoh klu dlu gap 2 jam skg 3 jam..

1y trước

thank you 🙏

normal je. mungkin tak selesa badan sbb baru vaksin kan. or mungkin tgh nursing strike. keep offer per hour/per oz pulak.