Denggi in pregnancy

Mummyy2 semua... Mintak doakan saya n baby xde pape ye... Warded hospital sbb positif denggi.... Sye baru 18week.... Dyeorg takot jika berlaku keguguran atau ape2 yg lbh bahaya...mohon doa semua ye... Klau ade pape petua boleh share utk sye n bby cepat boleh balik rumahhh...... Tq🥰🥰🥰🥰

1 Trả lời

Allahu.. Semoga dipermudahkan urusan dan diberikan kesembuhan ye mommy. Moga selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻 Boleh cuba amalkan doa dekat bawah ni. Doa mohon kesembuhan. Untuk tips lain, sebenarnya saya nk cdgnkn makan sup ketam. Tu apa yg masyarakat kita percaya dan amalkan. Tapi bila saya search di Internet, Dr Nur Hisham pernah cakap yg amalan tu adakah mitos dan tiada bukti saintifik untuk merawat denggi. Apa2 pun kalau nak ikhtiar, takde salahnya. Dalam website lain ada beritahu cara merawat yg dipercayai adalah berjumpa doktor, rehat, banyakkan minum air masak, mandi jerlum. #TAPsupermoms