Kehamilan saya

Hi mummy2..sape ade pngalaman.. sy 6w mlm tdi sy ade bleeding bnyak n keluar darh ketul2..tdi g scan Masih ade kantung n bulat dlm kantung..docte pon mcm confius dan anggap mngkin akn ggur..please any suggges n experience..help.. #bantusharing

1 Trả lời

segera ke hospital untuk mendapatkan rawatan selanjut nye..kalau sis berkemampuan pergi ke hospital swasta sbb mereka akan ambil tindakan lebih cepat berbanding kerajaan..swasta lebih cepat sikit untuk kite dapat keputusan tentang kantung sis.. maaf kalau saya ada salah berbicara