pregnant test sama

hi mummy2 smue . maaf tnya lg skli. sy tlis last priod . dan skrg bby 4week.. akk ipr soh prgi klnk tok periksa.. blh ke sy prgi tok kepastian ? scan prt x ? sy dh repeat upt pg td pn sama jgk mcm smlm. 2 line 1 line xnmpk sgt..mhon2 mummy2 smue. sy xthu

13 Các câu trả lời

Saya 3 minggu dah pergi scan dekat clinic. Alhamdulillah nampak.

5y trước

At first pun saya ambik dalam 3 jugak , satu blur, second negative, third positive terang. So saya decide pergi check je..