Nak tips

Mummy2 semua ada tak tips nak pregnant bila bsama dgn suami?

1 Trả lời

Sy punya kisah ni mcm silly sikit. Kelakor pun ada bila teringat. Sy 6 bulan jgk baru nk lekat. Rezeki Allah jugak la kira. Tgk dkt app kita punya possible wktu subur, then kerapkan bersama suami time tu. Sy tgk rancangan psl kim kardashian dia cuba nk pregnant. Lepas bersama tu jgn bgn terus, dia baring letak bntal bwh punggung tinggikan sikit. Then baring dlm 10-20 minit. Next terus period sy x datang dh 😂

5y trước

Sy dah cuba tak menjadi jugak