ubat2

Mummy2 preggy...ada tak yg x boleh langsung bau ubat atau telan ubat2 iron tablet,vitamin2 dr Klinik..

3 Các câu trả lời

Beli kat farmasi.. Sangobion for iron & Pramilet utk multivitamin

Saye.!!!!! Dulu 1 ubat pon x blh masok.. Last skali sy mkn buah je.. Utk dpt kan vitamin

5y trước

Alhamdulillah xde.. Dkte cko baby sehat.. Rahim sy semua ok.. hB ok..

Mse awl2 preggy dlu dpt ubt 4 jenis dr kk.. Lgsg xbole telan, bkk je pintu rumah trus loya bau ubt tu.. Next checkup bgtau doc n then tukar mkn obimin smpai la skrg😁

5y trước

Cube cari kt farmasi...