❤️

Hi mummy2.. nk tnya? Boleh ke kita bersama suami waktu mengandung 5minggu?

2 Các câu trả lời

Tak digalakkan la. Kalau boleh 3bulan keatas. Saya takut nak cakap boleh sebab ada setengah ibu yang janinnya tak kuat lagi...explain kat suami betul2. Mintak sabar sikit je. Kalau rasa baby kuat, silakan. But make sure tak bleeding & sakit sangat la perut tu ok 😉. 🥰

Pengalaman sy la.. lpas bersama.. sy bleeding sikit2.. lama2 kuar period .. tanda kandungan tak menjadi. Bukan nk takutkn tapi mungkin betolla tu.. punca2 bleeding.. sb rahim blum cukup kuat.