berpantang

mummy2 nak tumpang tanye slepas bersalin ney blh ka mkn mee goreng ,ikan goreng erk..

2 Các câu trả lời

Blh jer sis...as long as apa yg sis makan berkhasiat cara msk tu ( guna minyak jagung tp kuantiti sedikit) dan bukan makanan yg ada angin...apa yg sis makan nnt baby makan jgk...mcm baby sy klu mkn bayam, lobak putih nnt perotnya kembung berangin...

Tak bolehhh. Sy masih ikut pantang orang tua hihi. Sbb sy takut sakit. Sy jenis tak tahan sakit.