Tolong ibu2 jawab,JENAMA SUSU DAN PUTING BOTOL

Mummy2 bagi baby minum susu ap baby dh tiga bln?Saya dari lps bersalin bagi susu Fernleaf dia xnk try lagi dugro pn dia xnk tkr lagi Lucth baby pn xnk, buang susu menagis baby tolak susu botol.Ke kena tukar puting, mummy2 guna puting brand ap? #firts baby

2 Các câu trả lời

Cuba try beli botol tommee..sbb puting dia lembut.. Kalau puting susu tu cuba try beli pureen.. Kalau pasal susu tu awak kena try and error. Sbb macam bby sy dia cuma okay dutch baby je..sampai ke besar dia okay yg tu.. Try and error k sis..

Buntu dgn baby xnk susu botol