susu yg sesuai untuk hypercalcemia baby?

hi mummy2. my baby ade problem with hypercalcemia disease. so doc dkt kk nk transfer balik ank dekat pakar kanak2. before this dh rujuk pakar tp dh transfer out sbb baby xde symptoms ape2 and baby nmpk gagah n normal. appointment dgn doc pakar 3 bln lg sbb covid. jd nurse dkt kk sarankn tukar susu formula. susu ape yg sesuai ye? sbb doc pakar dlu sruh bg 100% susu badan. so now susu dh makin berkurang. jd trpakse kne bg susu formula jgk. baby 10 bulan.

2 Các câu trả lời

sebaya baby Kita...tp xpernah tahu pasal kes mcm ni...moga ade sahabat2 lain membantu...n moga anak nya sihat sentiasa..