Umur dekat 3 tahun suka Geser/Ketap GIGI

Hello mummy2, anak saya umur dekat 3 tahun. Baru2 ni, dia suka mengetap gigi. Adakah mummy2 yang sama macam saya juga? Saya ada baca ianya x baik untuk gigi mereka. Apa yang mummy2 buat ya bila anak ada tabiat ni? #ketapgigi#firsttime_mommy #pleasehelp#ingintahu #bantusharing

3 Các câu trả lời

biasa nya bila anak buat mcm tu saya akn tegur bg tau dia kenapa x boleh buat mcm tu ..

2y trước

Okay, Thank you ya.. Risau sy bila ank suka buat mcm tu. Kdg dia buat tu dgn muka geram.

Ya , saya pun ada baca tabiat ni tak elok. Tapi maaf, saya tak berpengalaman

2y trước

It's okay. Tu la, risau pula..

bgtahu kenapa xbole buat mcmtu