Stroller baby

Mummy2 ada tk yg boleh share stroller baby yg best..yg ringan dan roda yg smooth je bila tolak..#ingintahu

1 Trả lời

Tak tahu lah best. Saya guna PREGO. Rasa tak best sebab anak guna hingga dia dah pandai bangun sendiri. 😂 Maknanya tak pakai lama, sekejap nak dukung, nak turun dari stroller. Tapi memang ringan, mudah nak buka, tutup dan muat cabin car. Muat untuk 25kg. Tapi anak panjang orangnya setahun lebih, bila tidur, kami letak dlm stroller tu, bontot pun dah penghujung. Tali safe belt tak muat lagi bila dia membesar. 😂 So, ambil kira tumbesaran anak. Bukan berat je. Saya beli tak terfikir panjang anak. Fikir berat je. So, ukuran stroller pun penting.

4mo trước

Ikut anak juga. Ada anak, bila dah berjalan, dia letih berjalan, nak masuk stroller. Kalau kita nak briskwalk, Dia nak masuk stroller. Anak saya tidak. Dia nak exploreeeeee.., nak jalan sendiri, penat, nak berdukung, tak nak masuk stroller. Hadap aje lah. 😁 Guna baby carrier pun gitu. Nampak sekeliling menarik, Dia cepat nak keluar dari baby carrier. Dah kita nak buka, pakai balik baby carrier. 😅