25 minggu berangin

Mummy yg lain ada tk yg bulan puasa ni lepas berbuka jadi angin tersekat nak tknk sedawa. Nak kata siang hari tk larat tk jugak. Okay je sampai ke petang. Lapar biasa je tkde ketar ke tk larat ke apa. Baby pun aktif sampai ke petang.

1 Trả lời

Saya baru jadi camtu smlm. Rasanya sebab makan tak berhenti. Macam before ni, saya makan kurma dgn air masak dulu. Then stop kejap solat, baru sambung makan slow slow. Mungkin perut tak sempat nak digest sebab makan laju sangat kott. So saya minum 100plus, keluar balik semua angin tersekat 😂

2y trước

Ohh sebab makan bnyak la ni. Okay berbuka harini try sikit dulu. Hihi terima kasih