37w 3d sakit mcm period pain

Hi mummy yg brpengalaman..bantu sy boleh? Ok cmni..dh 3 hari sy sakit pinggang beserta perut tpi rse cm period pain yg ringan je, sakit tu selang2..kjp ok..kjp dtg sakit sampai bdiri bulu roma. .kat ari2 pun rse pedih , bby mmg dh masuk laluan. . Rase nk berak jugk tpi xberak pun, bila dtg sakit tu rase mcm nk meneran sbb rase ssuatu kt bawah ni..ni tnda2 ke atau mmg normal mnunggu hari ni ye mommy2.. Ni anak first, bantu saya..tenkiu.. #ingintahu

1 Trả lời

Better mommy ke hospital untuk pemeriksaan. Mungkin itu contraction. Macam saya sendiri, saya pun bersalin on 37 weeks, anak pertama. #TAPsupermoms #TAPactiveusers