Contraction ke x?

Hi mummy… sy today 35w5d…. Baby berat 3.1kg dah… perut mengeras selang sejam since mlm tdi… xde tnda turun darah pun… tpi klau tukar position, die x kurang sakit… die mmg akn trasa perut keras smpai lenguh kaki2, pinggang… nk g hosp atau tggu selang 30 minit bru g hosp? Ni contraction ke ni? Ada yg penah alami?

16 Các câu trả lời

Sye sekarang 36mngu 3 hari .. malam check up KK jumpa doktor, doktor scan kata baby besar .. dan hari ni doktor refer pegi hospital jumpa doktor pakar mengandung utk scan baby .. sbb monitor scan baby kat kk kan 2D saja jadi tak berapa nak jelas bagian kepala tu , katanya bulatan kepala tak cantik 🥲dan baby besar tapi alhamdulillah semua ok je .. tpi tu la hari ni kena pergi hospital jumpa pakar.. lagipun baby sedang nak masuk laluan utk keluar tu yg tak nampak cantik Sye fikir mcm tu je la .. doakan Sye Yee 🥲🥹🥹🤲🏻🤲🏻moga semua baik2 sahaja.. anak kedua ..

3t trước

@Nurulmazlina Ruslan lama sgt pun tak boleh skrg, sbb Sye da buat dia jadi sesak dkt dada dan perut yg da kosong di bahagian atas dia jadi tertarik renggang dan sukar nak nafas ..