Umur kandungan tak sama dgn tarikh last period

Hello mummy. Sy nk tanya, kenapa ya umur kandungan tak sama dgn tarikh last period? Sbb kalau ikut period, kndungan sy dh dekat 19 minggu. Tp Dr cakap baru 16 minggu. Bila search internet, sy tgk baby 16 minggu belum wellform bentuk macam ni. Ni yg latest scan baby sy aritu. Sy jd confuse sbb tak tahu tarikh sebenar due. #firstbaby #pleasehelp #firstmom

Umur kandungan tak sama dgn tarikh last period
7 Các câu trả lời

Mcm saya pulak period x teratur. Kalu ikut lst period mmg 21 week dah.. kalau ikut scan 2 kali dh dekat private dan gov baru 14 week

2y trước

Kan. Sy pn heran. Kemarin sy checkup, rupanya dh 18 minggu dh