Rasa amazing harini

Harini masuk 15w. Rasa muntah dah macam nak hilang..badan pun dah xberat sangat nak buat kerja rumah. Kalau x sebelum ni, asyik nak baring dan tido je. insyaallah lepas ni dah boleh masak kot. Sebelum ni, nak berdiri lama pun xboleh. Pening. Nak muntah. Tapi bila hilang rasa nak muntah ni, macam takut pulak. Baby saya ok ke. Normal ke macam ni? Saya first time pregnant.

2 Các câu trả lời

syukur alhamdulillah. dah boleh la aktif sikit, makan macam-macam. rasa la cukup zat, darah pun rasa lancar sikit kan. harap semuanya dipermudahkan sampai bersalin ye.

Alhamdulillah syukur kalau dah hilang. alahan bukan penentu baby ok ke tak. selalu memang masuk 2nd trimester dah mula ok macam biasa