Susu Anmum

hello mummy smua . nak tnya , okey tak klau minum susu anmum wktu pagi n sblm tido minum folic asid . #babyfirst #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Boleh. Saya masa first trimester hari hari pagi malam minum anmum. Org kata gula tinggi tapi saya takde kencing manis so takde sangkut gdm minum banyak pun

3y trước

Bukan salah susu. Kalau jenis makan manis tiap masa memang sangkut la jgk gdm. Saya tak makan manis, minum susu tu hari hari elok je bacaan air gula 4

Okay je. Kalau takde gdm