Baju baby

Mummy smua bli bju saiz apew yew untuk baby bkal lahir.. sbb ada y psan jgn bli smua saiz new born nanti baby cpt bsar.. suami dah terbli bberapa hlai y saiz 6-12 bln.. xbsar sgt kew???

26 Các câu trả lời

Saya beli saiz 3-6. Sbb tgk baju nb cam kecik sgt nnt kejap je pakai.. Klu utk baby nb besar sgt kot saiz 6-12.. Unless baby mmg lahir besar..

Saya sume beli saiz M & L. Antara 3-6 atau 6-12 ade jugak 12-18 🤭. Mak n ibu cakap xpe pakai besa, suar xyh pakai. Hahahaa.

Saya beli NB 3 psang je, y lain 0-3 & paling byk 0-6. X pe kalau hsband dh beli y besar blh simpan, nanti tmbah je y 0-3/0-6

Beli yang NB tu sikit je. Tak perlu banyak. Lagi bagus beli yang besar-besar sebab nanti tahu-tahu je baby dah montel 😂

Beli 5 pasang pon dh ckup..nt org dtg bg hdiah..lpstu klau bby lahir dah bsar saiznya...bleh paki skjp jela saiz NB

Iya..baby mmg cepat besar..tp beli sikit ja saiz baju newborn..sbb baju size 6-12m tu besar kalau newborn pkai..

Baby memang cepat besar. Nanti sis boleh beli baju newborn, jangan banyak. Dalam 5-6 pasang cukup la

Saye punye bju newborn x smpai 10helai. Kalo kt umah pakai je bju besar2 pon xpe...

Sy bli nb 5 pasang je...lpas tu saiz 0-6m 5psang..x bli byk sbb bby cpt mmbesar

3-6 month dlu seeloknya..nwwborn sehelai dua u tuk kluar dr labourroom je