Krim steroid eczema KK

Hi mummy, siapa pernah letak krim steroid dekat anak? Ada kesan pape tak? Saya masih was2 nak letak. Baby 7bulan merah dekat pelipat lengan n kaki. Doctor diagnos severe eczema. Doc bagi krim steroid 0.025%

1 Trả lời

Sebelum tu ada consult dengan doktor tak on steroid cream ni? Maksud saya ada tanya doktor tak option untuk non-steroid cream.

3d trước

Doctor yg prescribed. Dia ckp satu2 nya cara nak stopkan radang sebab flare up is topical steroid cream. Lepas dah takde radang (merah2) baru focus on moisturizer. Sekarang saya dah sapu for 3weeks, radang dah kurang. Awak ada pengalaman ke sapu steroid on ur baby?