Ruam atau eczema

Hi mom..ada suggestion tak ye nak letak krim/ubat apa yang menjadi..bila dah letak ubat klinik bagi jadi okay hilang tapi xlama lepas tu naik bagi macam ni..doc ada bagi krim yg ada steroid tapi takut pulak nk sapu byk kali sbb yg first tu doc suruh sapu 5 hari je pastu stop..btw anak saya 4 bulan lebih

Ruam atau eczema
2 Các câu trả lời

anak saya masa newborn muka naik ruam bnyk sgt...pakai seba med extra soft terus okay mukanya

Saya pakai snow white pink, alhamdulillah serasi. Siap glowing lagi 😂

10mo trước

function sama jugak kan dgn snow white purple 😂