Kenapa najis anak Saya ada biji2 hitam?

Hi mummy semua,baby Saya ni setiap Kali berak mesti akan ada biji2 hitam ni,kenapa ye? Ada Tak yg pernah kene mcm ni? #najisbijihitam #pleasehelp #ingintahu

Kenapa najis anak Saya ada biji2 hitam?
10 Các câu trả lời

Kalau baby dah start makan, ini ada kaitan dgn pemakanan dia. Mungkin makan kurma ke atau apa2 mknn hitam. Sbb tak berapa jelas hitam tu najis ke atau makanan yg keluar seketul, tak hancur. Kalau makanan tak hancur, ianya normal sama mcm baby makan jagung or carrot. Kekadang keluar sebijik mcm tu. So kalau makan pejal refer balik dia makan apa, kalau menyusu & tak makan, mungkin ada kaitan dgn susu. Boleh google atau search dalam apps ni pasal najis warna hitam. Kalau tak dpt jawapan, boleh terus refer doktor sbb takut masalah dlmn kan. Dah tahu nnt mommies akan lega.

knp la gmba mcm ni xltak nsfw? gelinya tekak bila tgh syok duk scroll jumpa pic ni.. adoiii

bergantung pada makanan or susu yg diminum...maaf ye baik guna nsfw

umur ank brpe bulan/tahun? mnum susu bdn ke formula?

ade mkn ape2 ke..anak bpe umur

normal untuk awal2 menyusu

Haih letak la nsfw

nsfw please.

normal puan

normal