air putih

Hi mummy semua. Sesiapa ada masalah macam kami bila minum air putih rasa payau loya sume tekak. Padahal doktor advise suruh minum air putih banyakk ?

19 Các câu trả lời

sy pun rasa mcm tu last2 husband belikn air mineral botol besar baru blh mnum lps tu trus stok 5 dozen tiap bln tuk sy mnum 😂

Saya sis. Rasa mcm nak keluar balik minum air putih. And skrg kandungan dah 17w, kena kencing kotor sbb kurang air putih.

Samalah, sis. Dh minum tu still tggl lg rasa payau dlm mulut. Akhirnya saya letak hirisan lemon dlm tu. Adalah membantu sikit.

5y trước

Dah cuba tapi payaunya mulut ni. Nak telan bercinta rasa 😂

sama la,masa pregnant tekak lalu air sejuk awal2 pregnant.dlu kurang air sejuk seblum pregnant.

Try perah limau / lemon & sejukkan air tu.. sy spnjang pregnant mmg minum air sejuk je..

sy mase awl pregg ...minum air putih xbole...loya..muntah ajee.....

Sama...Rasa payau..xleh masuk

me!! kne suam bru slow2 minum..

sm...kdg pksa ja mnum ..