Baby kurang aktif

Hi mummy semua. saya pregnant baru first day 25weeks dan sejak semalam saya rasakan baby kurang aktif. nak tanya pendapat mummy adakah ia normal dan perlu ke saya jumpa dr. utk dapatkan rawatan? #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

Mkn makanan yg sejuk or pedas lps tu Bby akn aktif dan respon. Tpi jgn slalu amalkn. Mkn supplements neurogain pn ok. Bby aktif

Masa saya dulu minum air sejuk. Nanti baby gerak aktif. Bole cuba