Bengkak susu

Hi mummy semua saya nak tanya lepas bengkak susu normal ke susu badan kite akan drop ? Seblum bengkak susu memang susu meriah n selalu kena pam sebab anak xpandai nak bf . Ape patut lepas susu drop saye perlu hentikan susu ? Susu sekali pam xsampai 1oz kadang sampai jadi stress dibuatnya bantu saya First mom

1 Trả lời

ada clogged ducts tak? lepas pam selalunya marmet tak? saiz pam betul tak? sebab apa bengkak in the first place? kadang memang akan drop kejap sebab bila bengkak malsudnya breast tak kosong betul jadi otak kita ingatkan badan dah cukup susu. kena kerap kosongkan breast untuk badan hasilkan lagi susu.