Keputihan

Hi mummy semua, saya baru 7w+, saya ada masalah keputihan yg berwarna kuning, tapi tak berbau and gatal, normal ke?

2 Các câu trả lời

Sis nak tnya walaupun posting dh lama 😅 mcm mana sis haritu keputihan kuning tp sikit dan tak berbau? Saya pun tgh alami ni

1y trước

Hii , oh saya perasan dia like kuning sikit and time check up saya inform ,dpt ubat insert. Terus elok awak

Banyak tak ? Nanti try tanya doc. Sbb keputihan tu normal. Cuma jangan berbau + gatal + bertukar warna.

4y trước

Sy pon alami bende yang same...dh berjumpa Dr...Dr ckp ttp infection wpon xde bau n warna....Dr bg sy ubat...