11week

Hi mummy semua.. Normal ke klu scan 11week nampak kamtung jer xnampak baby..

5 Các câu trả lời

Sy tak pasti. Rata2 sharing dr mommies, dlm mggu ke-8 dan ke atas dah boleh nampak isi. InshaAllah doa yg baik2 ya.

if nmpk kantung je maknaya umur die baru lgi tu... awak pasti umur die 11w... doktor ckp mcm mn?

5y trước

Pasti kot, sbb masa awal2 thu pregnant doc ckp 5week.. Dan lepas bukak buku pon doc kt kk ckp bnda sama.. Klu baby awal lg alhamdulillah la.. Sbb sy sngt tkot.. Sbb kami mmg da tgu zuriat ni 2thun..

normal sis,baby masih kecil..sy scan 10wks ++ dlu pun nmpk kantung je

mcm mna skg..hri tu Ada x heartbeat baby

hi normal sis