Turun Tanda

Hi mummy semua. Nk tnya, ada mummy2 di sini yg pernah ada pengalaman, kluar lendir warna coklat tak sebelum nk bersalin? Sy skg baru masuk 39weeks. Baru kluar lendir warna coklat tu, tp contraction semua tk ada rasa lg. Is it normal? Dh pg hospital, tp tkde apa. Nurse ckp tu normal. ?. Sy pulak risau sbb ni frst baby. So tktau mcm mana. Thanks semua.

1 Trả lời

Yes norml .. Tunggu bbrpa ary lgi biasanya bslin laaaa tu yunk .. Tu tndaaa je bby dekat bawa tggu masa nak kluar je .. Smoga d pmudahkan utk awak ..

5y trước

Ye sis. Ni baby first. Sbb tu lain nervous n risau dia lain mcm sikit sbb tkde pgalaman kn 😅😅. Kirenya mmg kluar coklat merah2 tu dlm mase seminggu jugak la ya, sbb sy tktau. Ketuban, contraction mmg tkde lg. Hrp baby kluar tahun baru la hihihi