Confuse

Hi mummy semua. Nak tanya normal ke masa awal² pregnant dulu rasa loya dan mual, dan bila kandungan saya masuk 8week, tiba² dah tak rasa mual dan loya? Sy tiba² rasa mcm sy tak pregnant pulak ??

51 Các câu trả lời

Hye sis !! Normal tu .. lepas ni boleh makan sedap2, Tak perlu risau tentang mual dan loya dah.. Semoga Allah permudahkan segala urusan sis dan baby ❤️

Normal sis...pregnant xsemestinya alah...ada yg x..tp kalau sis xdak rasa loya dan mual tu alhamdulillah la...kalau x letih sis...bestnya gitu...

sye dlu dri kandung sbln lbih smpai la 6 bln asyik muntah n loya je...nk msk je x bleh kesian suami..nasib baik suami pndai msk mcm²...🤣🤣

Bersyukurlah takde alahan . Saya dh tak lalu nk loya , muntah bagai ni . Ingtkn 1st trimester je , tgk² sec trimester pn sama jgk tk hilang lg 😵

4y trước

yee betul2 perut kembung lahh..sakit pala lahh..ermmm sabarr je ni.dah masuk 2nd trimester punn😭

Sy mmg dri awl smpai skrg xde loya mual muntah tu,smpai rse eh aq ni pregnant ke x ni ek,huhu...yelah 1st time an

Normal. Selalu first trimesterje. Alhamdulilah hilang. Ada setengah orang sampai perut besar loya masih ada 😅

Bertuahnya awk sis.. Saya 16weeks baru hilang sikit².. skrg dh 17weeks , alhamdullillah Saya dh kembali normal

Normal.. Sy pun mcm tu awl2 pregnant alahan tu sgt la truk.. Pastu hilang trus skrg asyik nk mkn ja

saya sepanjang pregnant jarang muntah2..kerap rasa pening sampai saja laa kandungan 34week sekarang

untung nya awal preggy kenak morning sickness , saya masa 4bulan baru merasa morning sickness 😥