Cucuk hexaxim- 2 bulan

Hi mummy semua nak tanya anak korang meragam x lepas cucuk. Anak sy meragam meregek jee sambil tido..kite pulak yg letih tak tido. Bile ye die akan okey semula. So far suhu badan 36.7 xdemam jumpe panas cm tu jee.. klo rase badan panas lain mcm sy mandikan baby. #bantusharing #seriusnanya #firstmom #firstbaby #ingintahu

Cucuk hexaxim- 2 bulan
4 Các câu trả lời

mcm anak sy la. balik je lepas cucuk menangis dia. mgkin sakit xselesa tmpat cucuk tu..skejap je pastu dia okay...