pengalaman morning sickness

Hi mummy semua, jom share pengalaman "morning sickness" mummy2 semua dan berapa lama "morning sickness" mummy2.. ???

55 Các câu trả lời

Saya morning sickness dari pagi hingga malam huhu. Makan takde la terus muntah tapi lepas dah makan tu rasa nak muntah. Tapi saya akan tahan dengan tidur sampai dah dua jam macamtu untuk kasi makanan hadam dulu hehe. Then kalau nak muntah lagi, baru muntah. Malam-malam peak hour morning sickness saya.