Nipple crack

Hi mummy semua . Baby sy bru 19 hari boy. Nipple sy sakit sangat.. da mcm2 pakai.. cm xde penyelesaian. Bru 5 minit susu. Nagis bg susu lagi cm sehari x susu haus die.. now sy susu kan jgk walaupon sakit tak terkata... #ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing #pleasehelp

Nipple crack
1 Trả lời

awak pernah cuba pakai nipple shield tak? orang cakap kalau nipple crack, lepas menyusu, awak sapu nipple dengan susu awak, inshallah cepat baik. sementara sakit tu kan, awak try pakai nipple shield.