Scan Doc Kata 5week+

Hi mummy, semalam saya scan baby sebab ikutkan dah 7week tapi bila scan doc kata dalam 5week+. First day last period saya 12/9. Pernah x pengalaman mcm sy? Risau lak.

1 Trả lời

Kandungan kecil lagi. Mesin scan xdpt detect kandungan puan lagi. Nanti tarikh edd tu akan berubah dr semasa ke semasa. Bila kandungan dah besar sikit, nanti doktor akan bagitahu tarikh yang baru.

5y trước

Tula doc suruh datang 2mgu balik nak tgk bpe week. Sbb saya kena scan dari bawah smlm 😩