perut sakit seperti senggugut

Hi mummy's , saya sekarang dah masuk 38 minggu, normal ke perut saya sakit seperti senggugut. Tapi rasa sakit cuma light2 je. Tak terlalu sakit. Tapi cuma saya rasa tk selesa. Bila berjalan baru saya rasa sakit sedikit kurang. Adakah saya perlu ke hospital ? Sbb saya takut ni cuma constraction palsu, nanti bila ke hospital kena seluk pulak. Ni baby 1st saya, so saya sedikit keliru. Harap ada mummy's yg faham dengan soalan saya dan boleh berikan pandangan dan pengalaman. Thanks ?

1 Trả lời

contraction tu . kalau mcm mngeras sakit setiap 1 jam or sakit tu ulang2 tak berubah jarak waktu tu . maknenye dah kene pergi hospital