Sakit bawah perut

Assalamualaikum..hai..saya 39 weeks dah.. Sakit bahgian bawah perut..tapi sakit bila berjalan dan hendak/ bangun dari baring saja..bila duduk tak sakit..baby aktif je gerak mcm biasa.. Saya perlu ke hospital terus atau pegi klinik je dulu? Sebab sakit tu kdg rasa sakit sgt..kdg light2 je

4 Các câu trả lời

dia kwna sakit berterusan. klau ubah posisi je sakit hilang, tu kontraksi palsu.

Alhamdulillah Saya telah melahirkan Ank lelaki scara normal...

skrg sy alami pkara yg sama dgn sis...

4t trước

semoga dipermudahkan urusan awak ya...nnti share lepas bsalin🤭🤭

yee