39minggu 2hari leaking

mummy saya nak tanya sebab keliru . kalau nampak post saya ni , jawabla eh . tadi saya mandi , tengah gosok gigi ada air keluar dari faraj , nak kata kencing sebelumtu saya dah kencing . elok ambik berus gigi bubuh ubat gigi nak gosok gigi ada air turun tapi takteran , dia keluaq sendiri . pastu ni dah takde dah keluar . was was kencingkeee sebab baruje kencing . takkan leaking kot hm

16 Các câu trả lời

saya pernah mcmtu, saya call nurse saya. dia kata better gi hospital. sampai hopsital mmg leaking. air ketumban tinggal 1 je.

Saya tengah mengalaminya. Saya sampai takut. Terus pegi klinik. Ingatkan air ketuban. Tapi bukan. Itu kencing tak lawas.

Kalau air ketuban takde rasa macam nak kencing. Air tu akan keluar effortlessly.

Dah tempoh matang tu, pergi hospital utk pemeriksaan. Sebab keliru, kan.

Pergi pac leaking tu

pkai pad dan pantau

10mo trước

ketuban xde feel mcm nak kencing. klu pkai pad then after an hour basah xtau kenapa, means leaking.