Makan nenas

Hi mummy’s saya dah 37weeks6day boleh ke mkn nenas ? Blh jadi cepat bersalin tak ? Sebb sy takde langsung tanda baby nak keluar 😩 takut sgt dah mcm2 fikir takut overdue ke apa 🥺#seriusnanya #ingintahu #bantusharing #firstmom

4 Các câu trả lời

saya dah try nenas makan sebiji, mlm tu keluar tanda bersalin blood spot, check in hospital then start contraction esok nya bersalin 37w5d, banyk gerak and aktif juga membantu

Saya dah try makan nenas. But still tak jadi apa2 pun 😂 awak nak try boleh lah, who knows kan.

9mo trước

Sama la sy pun ni tgh takut overdue ke kena paksa bersalin ke apa 🥲 sebb mmg takde sakit apa2 pun ni sy masih active lagi 🥹

saya dah try makan nenas dan durian still tak da tnda lgi

Boleh jika tiada alahan.