baby prolong

Hi mummy. Saya baru je dalam pantang. Anak ada kuning. Anak dah 19hari dah. Doc dah ambil sample darah utk thok hati darah thyroid. Semua normal. Cuma keputusan thyroid belum keluar lagi. Doc ckp mungkin kuning sbb breasfeeding.. ada yg macam sy tak. Mummy semua makan apa ye. Sbb sy mmg tk makan halia. Kunyit. Lada hitam. Mula2 dah turun. Tiba2 naik balik. Doc suruh bg je susu badan. Tp bila doc ckp kuning ni disbbksn breasfeeding sy jadi takut nk susukan anak. Tak tau apa yg salah makan. Huhu. Isnin ni 3 july ambil darah lagi utk cek kuning. Harapnya turun la. Berat badan anak naik. Susu pum 1 ayau 2 jam sekali

3 Các câu trả lời

Ank sya baru masuk dua bulan.masa dlm pantang baru2 ni pun kena kuning jugak dlm 20 hari.kena masuk ward 3 hari.masa kluar ward tu pun bacaan masih tinggi lagi doktor pun ckp mcm tu jugak nak kena amik darah.mmg kena kerap bagi susu badan.lepas tu saya mkn angur hitam.hari2 mkn pagi ptg mlm.yg sya perasan lah lepas sya mkn angur hitam tu bacaan makin turun.cubalah 😁

4y trước

Boleh

Saya bg susu formula sis. Alhamdulillah mula turun. Sebelum ni mmg lmbt trn. Baby saya sebulan dah. Msh kuning tp ada penurunan.

sama mcm anak sy sis. boleh bagi susu formulaa juga . campur je tak ada masalah..