jus mama mariam

hi mummy, sape sini minum jus mama mariam?

17 Các câu trả lời

Saya amalkan sepanjang kehamilan...8botol 😅 sbb anak ke2 HB problem, jd sy try utk anak ke3...Alhamdulillah, HB cantik smpi bersalin...9bln pun, HB cecah 14...cuma kena amalkan betul2...mcm saya mmg ada masalah HB, sy amalkan sehari 2kali... 😊

Sy mnum..bgus mnum tu sy jd btenaga masa hamil..kalau tdk bdn rasa cepat letih..xsembelit dan hb pn cantik..sy amalkn masa first trimester..die utk kuatkn rahim dan baby

saya pun amalkan jus mamariam ni... sya beli yg set terus.... beli 4 botol terus murah sis.... hb pun cantik jek...

sy pun baru nak cuba .. ada yang kata bagus .. sy nak cuba sebab nak ikhtiar mengandung .. puan pulak ?

5y trước

Alhmdulillah pn blh cba.. Rsa mmg sdp

Sy pun minum jus ni...memang terbaik

Mnum jus ni bleh kurangkan keputihan x?

5y trước

Ok awk..

Saya pun ada minum sis , n sy ada jual

5y trước

Waaaaa area mn ya

Baru nak try jugak.

5y trước

Ok tak

Sy🤰

Dptkan nasihat dr dlu ye sblum minum apa2 supplement tambahan😅