Banyak tidur semasa 35weeks.

Hi mummy , normal tak ye dekat masuk trimester ke 3 saya sering mengantuk dan banyak tidur. Semasa trimester 1 & 2 tak ade la selalu tidur . Cuma trimester ke 3 saja yang selalu tidur n banyak tidur . ?

8 Các câu trả lời

sama sis, saya dah 36 weeks ni makin kuat nak tidur especially start 9am-12pm 🤣 kalau tak tidur jadi mabuk sampai pening muntah. takpelah rehat & bermalasan lah selagi baby belum lahir, tidur lah banyak2 nanti baby dah lahir nak tidur pun payah 😆❤️

2y trước

hehehe❤️

Saya hari hari malam sush tidur . Akan tdur pkul 4-5 pagi . Kdg tdur tengah hari bgun ptg . Kalau tdur ptg bangun malam . Kalau saya tahan mata seharian pun tetap tdur 4-5 pagi 😫

2y trước

sama la,mlm susah tdur,siang senang sangat tertidur,tahan ngantuk pun siang supaya dpt tdur awal mlm tapi sama je mata tak nk lelap,sejak awal pregnant lg smpi skrg ni 33w

Sy skrg ni mengalami benda yg sama sis, mlm susah nak tidur sbb baby aktif sgt kalau mlm. Tp kalau siang terutama kalau waktu tak busy, mmg mengantuk sgt2..letih memanjang😅

2y trước

hehehe

Normal sis 😊 Apatah LG klu mlm susah nak tdur Sbb baby aktif hehe.. Klu takde apa2 hal or kja nak buat tdur n rehat je sis sbb nnt lps bsalin mmg kena bjga la hehe

2y trước

hehee fhm siss.... just enjoy ur pregnancy journey 🤍

normal sis , sy skrang 33weeks kuat sangat tido .. boleh kire dengan jari pkul brpa bangun pkl brpa tido 😅 macam terukk sangat .. asal lepas makan je tido

sy mngtok tido lps bngn kmS umh bersh apa patut nty berpntg xda la serabut sebb jns pembersih😅lps tu smbung mkn tido blk

2y trước

hehehe. macam saya sis tpi saya ni pgi2 bgun kemas siap semua dulu lepas mkn siang mula lah nk cri bantal hehehe

sma sis nak tido je keje rasa nikmat sgt bila tido😂

2y trước

tulaa , hehehe .

berehat sis apabila mengantuk